Over mijzelf

ERVARING
Sinds 2000 heb ik een eigen praktijk. Ik heb samengewerkt met andere psychologen onder de naam ISIS, in Deventer, Twello en Nijverdal. Als praktijkhouder werd mijn werk steeds drukker en veeleisender. Ik ben gestopt als praktijkhouder en heb de zaak overgedaan aan mijn collega’s.

Nu werk ik weer als vrijgevestigd psycholoog in een kleine praktijk. Ik werk persoonlijk en praktisch, en bied snel toegankelijke hulp.

link naar het boek binnenwereldIn 2010 heb ik een jaar lang vrijaf genomen en gewerkt aan een boek.  Dat boek is in 2012 uitgegeven door SWP uitgeverij, Amsterdam. Binnenwereld; het begrijpen van emoties en de psyche. De actieprijs €19,90 ( in de winkel: €26-,). Gesigneerde exemplaren bij mij bestellen voor €19,90 euro!. Stuur svp een email. inekesuijkerbuijk25@protonmail.com

Ik werk nu weer als vrijgevestigd  Deventer psycholoog in mijn solo-praktijk. Ook voor mensen in de omringende plaatsen als Epse, Gorssel, Diepenveen en Schalkhaar ben in beschikbaar.  Natuurlijk heb ik intervisie met collega’s en voldoe ik aan alle beroepseisen.

MOTTO
Ik werk persoonlijk, praktisch en effectief. Problemen horen bij het leven. Het zijn onze gedachten en op hol slaande emoties die de problemen erger maken en laten voortduren. Als je wilt veranderen, zul je naar jezelf moeten kijken. Wees eerlijk naar jezelf. Lever inspanning. Wees niet bang voor verandering.